ERASMUS

Bu yıl 09-14 Ekim 2023 tarihleri arasını kapsayan erasmusdays etkinlikleri kapsamında erasmus+ da ben de varım diyerek öğretmen ve öğrencilerimize yönelik paylaşım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya okul idaresi ve erasmus komisyonu görevli öğretmenlerinin ve diğer okulumuz öğretmenlerinin yanı sıra her sınıf ve şubeden belirlenen öğrenciler de katılarak bilgilendirilmeleri sağlandı.Toplantı kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı internet adresinde yer alan program sunum ve içerikleri incelenerek daha önceden proje deneyimi olan öğretmenlerin tecrübe paylaşımları sunumlarıyla proje yürütücülüğü ve katılımcılık konusunda temel yeterlilikler konuları ele alındı.Toplantı sonunda okulumuz akreditasyon kabul süreci ve  gerekli planlamalar üzerinde durularak öğretmen ve öğrencilerin erasmusdays kapsam ve iceriklerine dair soru cevap bölümüyle toplantı zenginleşerek son buldu.