Okulumuz Kariyer Günleri Faaliyetleri Gerçekleştirilmektedir

Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak her yıl düzenlemeye çalıştığımız "Kariyer Günleri"ile hayatlarına yön verecek meslek seçiminde öğrencilerimize yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Kendi mesleki eğilimlerini belirlemede, doğru karar vermelerinde yardımcı olmak amacıyla okulumuzda Kariyer Günleri yapilmaktadir.
Okulumuzda 29.12.2021 tarihinde davetimizi kırmayarak okulumuza gelen Avukat Nida Nur Özeren hanımefendi avukatlık mesleğini tanıtmıştır. Öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplamistir. Aynı zamanda öğrencilerimize motivasyonlarini arttırıcı konuşmalar yaparak, kendi hayatindan kesitler sunarak program etkili bir şekilde geçmiştir. Okulumuzda Kariyer Günleri devam etmektedir.

Okulumuzda 17.12.2021 tarihinde okulumuza gelen Doktor Erva Nur Sarıkaya doktorluk mesleğini, Hemşire Şeyma Güneri ise hemşirelik mesleğini tanıtmıştır. Öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplamistir. Okulumuzda Kariyer Günleri devam etmektedir.

28-02-202228-02-202228-02-2022

Yayın: 28.02.2022 - Güncelleme: 28.02.2022 15:17 - Görüntülenme: 489