MERSİN / AKDENİZ - Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

12.Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Hedef YKS Projesi Uygulanıyor

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik olarak Hedef YKS 2023 projesi uygulanmaktadır.Tüm 12.sınıf öğrencilerimiz Proje kapsam, içerik ve faaliyet takvimi için Okulumuz Rehberlik servisine basvurabilirler.Akademik ve Mesleki anlamda yüksek başarılarla Üniversite sınavlarına 12.sınıf öğrencilerimizin etkin ve verimli bir şekilde hazırlanabilmelerini hedefleyen proje kapsamında DYK kursları,Kazanım Değerlendirme Performans sınavları,Kamp ve Etüt etkinlikleri,Sosyal,kültürel ve sportif faaliyetler,Motivasyon etkinlikleri ve Sınav başarı stratejileri,Öğrenci kocluk faaliyetleri,Akademik ve Mesleki Rehberlik,Kariyer Günleri ve Mezun Öğrenci buluşmaları gibi çok çeşitli etkinlikler planlanmaktadır.Bu faaliyetler ve Hedef YKS 2023 proje tanıtım bilgilendirme ve içeriklerimizi ayrıca okulumuz sosyal medya hesapları ve watssapp sınıf gruplarıyla tüm öğrenci ve velilere de duyurmaktayız.Hedef YKS 2023 tanıtım afişimize aşağıdaki linki tıklayarak erişebilirsiniz...

Yayın: 27.12.2022 - Güncelleme: 28.12.2022 15:30 - Görüntülenme: 168