Haz

Okulumuz konferans salonunda 03.06.2022 Cuma saat 10:00'da Aile Çocuk Eğitimi Programı kapsamında Gençlik ve Ergenlik Dönemi Sorunları ve Çözümleri konulu seminer yapılacaktır tüm değerli velilerimiz davetlidir.Seminer sunumlarını gerceklestirecek olan İbrahim Halil UÇAKTÜRK(Psikolojik Danışman) ve Psikolog Merve ŞEFLEKÇİ'ye  teşekkür ederiz .. Altta yer alan seminer afişlerini inceleyebilirsiniz.

Haz

Okulumuz konferans salonunda 02.06.2022 Perşembe saat 14:00'da Aile Çocuk Eğitimi Programı kapsamında Kriz Yönetimi ve Öfke Kontrolü konulu seminer yapılacaktır tüm değerli öğrencilerimize duyurulur.Seminer sunumlarını gerceklestirecek olan İbrahim Halil UÇAKTÜRK(Psikolojik Danışman) ve Psikolog Merve ŞEFLEKÇİ'ye  teşekkür ederiz .. Altta yer alan seminer afişlerini inceleyebilirsiniz.

Haz

Okulumuz konferans salonunda 02.06.2022 Perşembe saat 10:00'da Aile Çocuk Eğitimi Programı kapsamında aile ve okul içinde iletişim sorunları, çatışma ve arabuluculuk konulu seminer yapılacaktır tüm değerli velilerimiz davetlidir.Seminer sunumlarını gerceklestirecek olan İbrahim Halil UÇAKTÜRK(Psikolojik Danışman) ve Psikolog Merve ŞEFLEKÇİ'ye  teşekkür ederiz .. Altta yer alan seminer afişlerini inceleyebilirsiniz.

May

Okulumuzda düzenlenen 40 Hadis Yarışması öğrencilerimizin büyük ilgi ve katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Yarışmada 9. Sınıftan 12. Sınıfa kadar tüm öğrencilerimiz Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in Hadis-i Şeriflerini öğrenme imkanı bulmuştur. Yapılan yarışmada okulumuz 11. Sınıf Öğrencisi Necah T... 1., 11. Sınıf Öğrencisi Zehra G... ikinci ve 10. Sınıf Öğrencisi Maias F... 3. olmuştur. Öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürümüz Sibel NENNİ ve İHL Meslek Dersleri öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm İHL Meslek Dersleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik olarak 11-15 Nisan tarihleri arasında YKS sınavlarına yönelik olarak yapılacak Kamp Faaliyetimize 12.sınıf öğrencilerimiz Okulumuz Rehberlik Servisine başvurarak katılabilirler.Öğretmen,Öğrenci ve Velilerimize duyuruylur.Kamp afiş ve Programına aşağıdaki linklere tıklayarak erişebilirsiniz.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayı 2 Nisan 2022  Cumartesi başlayıp;2 Mayıs 2022 Pazartesi bitecektir.2022 Yılı Mersin İMSAKİYESİ aşağıdadır.İmsakiye linkine ayrıca tıklayarak erişebilirsiniz

Okulumuz Hedef YKS 2022 faaliyetlerimize ilişkin slayt sunumuza aşağıdaki linki tıklayıp açarak erişebilirsiniz .

Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak her yıl düzenlemeye çalıştığımız "Kariyer Günleri"ile hayatlarına yön verecek meslek seçiminde öğrencilerimize yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Kendi mesleki eğilimlerini belirlemede, doğru karar vermelerinde yardımcı olmak amacıyla okulumuzda Kariyer Günleri yapilmaktadir.
Okulumuzda 29.12.2021 tarihinde davetimizi kırmayarak okulumuza gelen Avukat Nida Nur Özeren hanımefendi avukatlık mesleğini tanıtmıştır. Öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplamistir. Aynı zamanda öğrencilerimize motivasyonlarini arttırıcı konuşmalar yaparak, kendi hayatindan kesitler sunarak program etkili bir şekilde geçmiştir. Okulumuzda Kariyer Günleri devam etmektedir.

Okulumuzda 17.12.2021 tarihinde okulumuza gelen Doktor Erva Nur Sarıkaya doktorluk mesleğini, Hemşire Şeyma Güneri ise hemşirelik mesleğini tanıtmıştır. Öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplamistir. Okulumuzda Kariyer Günleri devam etmektedir.

Okulumuz YKS 2022 Kış Kampı  raporumuzu alttaki linki tıklayıp açarak inceleyebilirsiniz

Okulumuz Şubat 2022 Dönemi sorumluluk sınav takvimine aşağıdaki linki tıklayıp açarak erişebilirsiniz.Öğretmen,öğrenci ve velilerimize duyurulur!

Ock

Okulumuzda İHL Meslek derslerine yönelik olarak gerçekleştirilecek Kazanım değerlendirme sınavına hazırlık ve öğrencilerin hazır bulunuşluklarını arttırmak amacıyla tüm sınıflarımızda 14.01.2022 tarihinde saat:13:00'da kazanım değerlendirme deneme sınavı yapılacaktır.Sınava ilişkin afişi dikkatle inceleyiniz.

Kas

1.Dönem 1.yazılı sınav takvimine aşağıdaki lLinki tıklayıp açarak erişebilirsiniz.

Kas

02.11.2021 tarihinde yeterli katılım sağlanamadığından, 2021-2022 Eğitim/Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 08.11.2021 saat 15:45'te okulumuz konferans salonunda yapılmak üzere ertelenmiştir. Söz konusu tarihte Pandemi tedbirleri dikkate alınarak Veli Toplantısı'da düzenlenecektir. Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.

Okul logomuz

Tem

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik tek ders sınav takvimine aşağıdaki linki tıklayarak erişebilirsiniz..